جوزغند یکی از شیرینی های محلی شهر نراق است که بصورت گروهی توسط بانوان نراقی تهیه می شود. این سوغات لذیذ یکی از گران ترین شیرینی های محلی است و از الگ، میوه ای از خانواده هلو با مزه ای ترش و شیرین بدست می آید.

آماده سازی جوزغند حدود 15 روز زمان میبرد. الگ را پوست می کنند و حدود 3 روز در مجاورت آفتاب قرار می دهند تا خشک شود. بعد از آنکه هسته آن را خارج کردند مجدد 1 روز دیگر مقابل آفتاب قرار داده سپس داخل آن را با خاک قند، هل، شکر، مغز بادام و مغز هسته زردآلو پر می کنند. 

یادتان باشد در سفر به نراق این شیرینی ثبت شده در فهرست آثار معنوی را حتما امتحان کنید.