قشم زیبا علاوه بر جاذبه های دیدنی سرشار از مزه های فراموش نشدنیه. یکی از خوراکی هایی که در سفر به این جزیره بینظیر باید امتحان کنین نان توموشی (تمشی) هست.

برای تهیه این نان نازک خوشمزه آرد را با اب مخلوط می کنن و بعد از وزر دادن تابه ای رو گرم کرده و خمیر را خیلی نازک پهن می کنن و روی آن مقداری مهیاوه میریزن اجازه میدن که آماده بشه. این نان خیل خوشمزه س حتی اگه خالی خورده بشه.

راستی میدونین مهیاوه چیه و چه جوری درست میشه؟ مهیاوه مایعی تیره یا خکستری رنگ هست که برای آماده کردنش ماهی ساردین خیلی کوچک رو بعد از اینکه خشک کردن می کوبن با جو و خردل برشته شده مخلوط میکنن و بهش کمی آب و نمک هم اضافه می کنن.