برخلاف تصور خیلی ار مردم مخصوصا ساکنین تهران، این شهر شلوغ و پرهیاهو نیز غذاهای محلی لذیذی دارد. آش شله قلمکار یکی از غذاهای محلی تهران است. این آش از چنیدن نوع حبوبات و سبزی تهیه شده و بسیار مقوی است.
عدس، برنج، پیاز، کشک و نعناع، ترخون و گوشت قرمز از مواد اولیه آش شله قلمکار است که تازه بودن آنهاف خوشمزگی این آش را چندین برابر می کند. اگر می خواهید طعم بهتری از آش شله قلمکار را تجربه کنید، آن را با فلفل زیاد نوش جان کنید.
بیشترین مصرف این آش در وعده های افطار یا به عنوان صبحانه در روزهای سرد است.