یخمه ترش یکی از غذاهای قدیمی و اصیل ایرانی و از غذاهای محلی اصفهان است. این غذاهی خوشمزه برخلام اسمش اصلا ترش نیست و به دلیل محتویات آن از خوشمزه های شیرین به حساب می آید.
یخمه ترش از آلو برقانی، زردآلو خشک، به خرد شده، گوشت گوسفند، برنج، شکر و کمی زردچوبه و نمک تهیه می شود. از جذابیت های یخمه ترش اینست که بنا بر ذائقه در بعضی مواقع به جای شکر از شیره خرما در آن استفاده می کنند. این غذای لذیذ بصورت گرم و با نان میل می شود.
یادتان باشد در سفر به اصفهان حتما یخمه ترش را امتحان کنید.